Kallelse till årsmöte med Konstens Hus Nu

Kallelse till årsmöte med Konstens Hus Nu

Alla medlemmar i föreningen Konstens Hus Nu kallas härmed till ordinarie årsmöte den 22 april kl. 18.00 i gamla tingshuset Storgatan 11 i Uppsala. I samband med årsmötet föreläser byggmästare Sven-Harry Karlsson om sitt livsverk Sven-Harry’s Konstmuseum i Stockholm.

 Arkitekttävlingen

De tävlingsbidrag som lämnats in som ett svar på den av föreningen utlysta idétävlingen om ett nytt konstmuseum nere på stan finns nu på plats på bottenvåningen i Uppsala Konsert & Kongress vid Vaksala Torg och kan beskådas fr o m tisdag 2 april t o m söndag 7 april. Obs! Utställningen är ej tillgänglig onsdag em den 3 april pga att lokalen då är abonnerad.

Det kom in tio olika förslag vilka kommer att presenteras vid ett offentligt seminarium med juryutlåtande och diskussion lördag den 6 april kl. 10.00. Inbjudna att delta i tävlingen var arkitekter verksamma i Uppsala, däribland Svendborg Architects AS i Köpenhamn, och juryn har bestått av arkitekten och förre chefen för stadsbyggnadskontoret Ingvar Blomster, förre bygglovarkitekten Jan-Erik Jansson, förra biträdande kulturchefen på Upsala Nya Tidning Kristina Karlstam, förra chefen för Västerås Konstmuseum Cia Rimmö samt arkitekten PO Sporrong.

Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till årsmötet och utställningen!

Tomas Klang

Ordf. i Konstens Hus Nu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s