Föredrag: Karin Levander, Västerås Konstmuseum

Den 12 februari kom Karin Levander hit till oss i Uppsala från Västerås Konstmuseum. Hon visade bilder och höll ett mycket inspirerande föredrag. Vi kippade efter andan när vi insåg vilken resa de har gjort i Västerås! Konstmuseet har flyttat från ett litet rådhus från sekelskiftet till stora moderna lokaler. Länsmuseum och Konstmuseum på var sin sida med en stor mötesplats i mitten. Det har verkligen inneburit stora förändringar för verksamhetens möjligheter. En trevlig effekt är bl a den remarkabla ökningen av antalet besökare.

IMAG3459 IMAG3460 IMAG3461 IMAG3465 IMAG3467 IMAG3468

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s