Framåtblick mot en aktiv höst

Så här i semestertider blickar vi framåt mot en aktiv höst. Ta fram almanackan och notera datum för medlemsträffar: 23/8 med Stefan Pettersson, Destination Uppsala; 28/9 med Cia Rimmö, tidigare sekreterare i KHN, samt 1/12 med Anna Söderbäck, Kultur och bildning vid Landstinget. Inför varje träff kommer mer information. Det är möjligt att ytterligare någon programpunkt tillkommer.

På kommunens hemsida finns nu en reviderad plan över Uppsalas innerstadsstrategi, www.uppsala.se/engageradig. Vi kan inte se att man placerat in ett centralt beläget konstmuseum! Styrelsen lämnade ett yttrande i november 2015 och det finns att läsa här på hemsidan. Vi kommer självklart att lämna in ytterligare ett yttrande – i något skarpare ordalag. Nu uppmanar vi er alla att som enskilda personer skriva några rader till innerstadsstrategi@uppsala.se senast 31/8! Det behöver inte vara många ord, men många som skriver.

Enklast hittar ni detta på websidan ovan och där under ”Pågående dialog” och sedan ”Innerstadsstrategi”. Läs och begrunda! Kanske även ”Översiktsplan” kan ge något. I senare fallet sänds kommentarer till oversiktsplan@uppsala.se.

Föredrar någon papperspost: Uppsala kommun, Kommunstyrelsen, 753 75 Uppsala och även då är sista datum 31/8.

Låt kommunstyrelsen få veta att kulturen, och framförallt konsten, är viktigt för Uppsala och för alla dess invånare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s